dijous, 19 d’abril del 2012

Digues la teua!: No a l’acte militarista del pròxim dissabte 21 a Alcoi


JPEG - 141.5 KBEl pròxim dissabte 21, a les 12 h, tindrà lloc a la plaça d’Espanya d’Alcoi un acte militarista protagonitzat per l’exèrcit espanyol (Esquadró de Vigilància Aèria), que inclourà una jura de bandera del nou esquadró i de població civil.
T’animem a participar en aquest acte per expressar el teu rebuig als exèrcits, a les guerres, a la militarització de la societat i als gastos militars.
Que retallen l’exèrcit! Ni gastos, ni fastos militars!
Cap exèrcit defensa la Pau. Ni una persona, ni un euro, ni un pam de terra per a la guerra
Tots els diners que s’inverteixen en els exèrcits no només són un balafiament absurd i inútil, sinó que a més van a parar a la defensa violenta d’un sistema injust i sense llibertat real.

0% exèrcit, 0% gasto militar
- Ens diuen que és impossible que un país no tinga exèrcit propi.
FALS: alguns estats, com Islàndia, Costa Rica o Andorra, no en tenen i la seua integritat territorial segueix intacta.
- Ens diuen que el Ministeri de Defensa està fent grans sacrificis amb motiu de la crisi.
FALS: és un dels ministeris que menys retallen. A més, bona part del gasto militar està repartit amb altres noms en pressupostos d’uns quants ministeris i fons de l’estat, a fi que d’amagar el seu ús bèl•lic.
- Ens diuen que l’exèrcit espanyol està per a defendre les fronteres de la nació.
FALS: la seua principal tasca és participar en missions i invasions de països del Tercer Món on hi ha interessos econòmics per a les principals companyies espanyoles. El seu paper és decisiu perquè el món pobre siga espoliat pels nostres països occidentals i el sistema econòmic capitalista es mantinga.
- Ens diuen que l’exèrcit espanyol vetla per la nostra seguretat.
FALS: la seua altra raó de ser és defendre els interessos i les propietats de les minories dominants si arriba el cas que el poble, colpejat per la crisi, tracta de reconquistar el que li pertany.


Descarregar el pamflet:
PDF - 481.9 KB
Pamflet

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada